24 Eylül 2012

Diyet Öykümün İkinci Bölümü


Dün çok sevdiğim bir arkadaşımla havadan sudan bahsederken
konu diyet ve kilo vermeye geldi , ee bildiğiniz üzere bende 1.5 seneyi aşkın bir süredir diyetteyim , gerçi artık diyet demiyorum ''Sağlıklı Beslenme'' diyorum , çünkü artık verilecek çok kilom kalmadı ve çok yavaş ilerliyor kilo verimim, bu yüzden bende artık kendimi kasmıyorum eskisi gibi.. canım ne istiyorsa yiyorum tabi fazlaya kaçmamak suretiyle ..
böyle oluncada ayda 2.kg filan anca verebiliyorum ki benim için bu bile yeterli :))

İşte dün konu diyetten açılınca eski resimlerime bakıyım dedim arkadaşıma yollamak için , bundan 2.sene önce istanbulda çekildiğim resimler geçti elime .. Aman Tanrımmm !! resmen bu benmiyim dedirtti fotoraflar bana :)
İşim gücüm yokmuşçasına sadece yiyip içip yatmışım ben beee !!!

Ozamanlar kendimi çok zayıf hissediyordum demekki cüretkar davranıp beyaz t-shirt giymişim :D

bazen verdiğim kiloyu çok az görüyorum, ne ki sadece 27.kilocuk verdim diyorum , ama eski resimlerime bakınca aradaki fark oldukça ortada ..
Eee tabi buna birde giyim tarzı değişikliği - öz güven - hareket etme özgürlüğü ve nefes alıp verme rahatlığıda eklendi :))

Kilolu yaşıtlarımı veya gençleri görünce içim sızlıyor üzülüyorum ve yardım etmek istiyorum onlara , çünkü onların neler hisettiklerini anca eskiden onlar gibi olan birisi anlar diye düşünüyorum .. Hayatı boyunca hep zayıf olan birisinin bizim gibi Obez adayı olan birisini anlaması pek bir mümkün değil gibi geliyor bana ..

bukadar diyetten ve fotoraflardan bahsetmişken sizlerle
2.sene önceki halimle şimdiki halimi göstermeden olmaz tabi :)

aradaki 7.farkı bulun bakalım :))



+90 Kg varımdır burda kesin



nerdeyse annemin iki katıyım :O



ve 

şimdiki halim 61.kiloluk bucci :)







Sevgilerimleee esenkalınn :) 





1 yorum:

  1. Fark inanılır gibi değil hakkaten..Buradan da tebrik etmiş olayım seni burcukız :)

    YanıtlaSil